Iti scriu pentru ca mai este doar O ZI pana la CARAVANA COLINDELOR.

Ieeei!
Am terminat cu pregatirea programului si mai avem o singura repetitie, mai clar in seara asta. Si apoi urmeaza impodobitul si aranjatul tirului.
O sa fac un live de la repetitie pentru tine de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/noanedianaester/ <– da like la pagina daca vrei sa primiti notificare cand pornesc live-ul>
M-am gandit sa iti spun umpic din povestea din spatele acestui proiect si sa iti dau toate detaliile despre program, si asta pentru ca imi doresc din suflet sa participati si TU.

Let’s go!

 

Ce este defapt Caravana Colindelor?

Caravana Colindelor este defapt colinda cu tirul. Adica impodobim un tir si il folosim pe post de scena. Avem cate o statie sau doua in fiecare sat in care are loc caravana.
Am pregatit un program frumos, incarcat cu colinde, poezii, urale, versete, care ne dorim sa ajunga la inimile voatre, ale ascultatorilor.

Cum a inceput totul?

Eram pe drum, prin Ungaria, veneam din Austria. Era inceputul lui Decembrie. Ne luaram la intrecere cu un Mercedes negru, care clar era ausländer <strain> . Normal ca Opelul nostru nu putea sa tina pasul. Dar omul era de treaba. Cand vedea ca ne.a pierdut, oprea la un peco sa bea cate o cafea, sa traga un pui de somn sau ceva… Glumesc, practic incetinea. Si ne astepta.
Asa se face ca, desi de obicei imi pare un chin drumul Oradea- Budapesta, de data asta a fost chiar placut. Pe langa faptul ca a fost foarte scurt ca doar era un fel de intrecere, discutam tot felul de chestii si idei cu M&M si Daddy.
Printre ideile ce ne-au venit atunci, mie sau lui D <eu tin minte ca lui, el tine minte ca mie> ne-a venit ideea de a merge la colindat cu tirul.
De acolo am dezvoltat ceea ce azi se numeste: Caravana Colindelor.
Fiind deja inceputul lui Decembrie si fiinca planurile cu privire la proiect se extindeau, era prea tarziu sa incepem sa organizam in acel an, Acum insa am inceput din timp pregatirile si, iata-ne, pe ultima suta de metri cu sufletul la gura. Abia asteptttt!!!

Care este programul si unde sunt statiile?

POMEZEU – 19 decembrie, luni, mai clar maine.

-Campani – 18:00
-Valani- 19:00

HIDISEL -20 Decembrie, marti.

-Santelec: 17:00
-Hidiselu de Sus- Satul vechi- 18:00 <la intersectia de la vale>
-Hidiselu de Jos- 19:00
-Hidiselul de Sus- 20:00- La Primarie.

De ce la Hidisel si Campani?

Pentru ca organizatorii sunt din Hidisel si din Campani.
<Campani este unul din locurile mele de suflet. Am stat acolo un an cand eram mica, prea mica ca sa-mi aduc aminte mare lucru. Dar totusi am mers in vizita destul de des si sincer iti spun ca ii apreciez foarte mult pe oamenii de acolo. Imi par mult mai simpli, buni si plini de viata. Asa ca abia astept sa ii revad pe toti si sa ne bucuram impreuna de colinde.>

Concluzii:

-Urmariti in continuare blogul pentru poze si filmari de la Caravana.
-Nu uitati sa like-uiti pagina mea de facebook ca sa vedeti “live-ul” de maine de la repetitie. Link: www.facebook.com/noanedianaester/

VETI GASI ACOLO LIVE-uri DE LA CARAVANA SI LUNI SI MARTI

<pentru cei care nu reusesc sa ajunga.>

Daca mai ai intrebari, poti sa le lasi in comentarii sau pe facebook!

Te invitam cu drag, fie ca esti sau nu din Hidisel sau Pomezeu, sa iti alegi o statie sau mai multe si sa Vii sa sarbatorim Nasterea Domnului Impreuna.
Te asteptam!
Noane Diana Ester!

 

15631527_10209349509327715_826032228_o 15609157_10209349509287714_512652547_o

 

 

 

 

Love it, live it, like it, share it:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *